TIBBİ TERCÜME

Aşağıdaki yazımızda Tıbb iTercümanlık Nedir ? Sorusunu sizin için cevapladık

Tıbbi Tercüme Hakkında Herşey ;

Tıbbi Medikal tercüme çeviri hizmetimiz, reçete, sağlık raporu, medikal araç gereç kullanım kılavuzu, bilimsel makale, kitap vb. bir dilden başka bir dile tercüme edilmesi işlemidir.

Tıbbi çeviri tercümenin özel bir alanıdır. Tıp çevirisi yapacak tıbbi tercümanın hedef ve kaynak dilin kurallarını kusursuz olarak bilmesinin yanı sıra tıp alanında yeterli bilgiye sahip olması gerekmektedir. Bu nedenle tıbbi çevirinin tercümenin diğer alanlarından ayrı olarak değerlendirilmesi gerektiği bilinci ile çalışıyoruz.

İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, Arapça vb. yaygın diller başta olmak üzere tüm dillerden Türkçeye ve Türkçeden başka dillere, Türk ve Yabancı hekim tercümanlarımız ile Beylikdüzü İstanbul SESA tercüme bürosu olarak tıbbi medikal tercüme çeviri ve tıbbi makale redaksiyon hizmeti veriyoruz.

Hızlı ve kaliteli tercümeye ulaşmak isteyen Hastaneler, ilaç firmaları, sağlık kuruluşları, medikal ürünler satan kuruluşların ve akademisyenlerin Beylikdüzünde vazgeçilmez tercüme bürosu adresiyiz.

Bu güne kadar İstanbul başta olmak üzere ülkemizin bir çok ilinden hastanelere, tıbbi ekipman üreticilerine, ilaç firmalarına, kliniklere ve tıp araştırmacılarına, kamu kurum ve kuruluşlarına kaliteli ve hızlı tıbbi medikal çeviri hizmeti verdik ve vermeye de devam ediyoruz.

Tıp alanının gerektirdiği tercüme terminolojisine hakim profesyonel kadromuz ile tıbbi terminolojiye uygun, en doğru tercümeyi, en uygun fiyat ile zamanında teslim etmeyi müşterilerimize taahhüt ediyoruz.

İlaç çevirisi hizmetimiz tıbbi tercüme hizmetimizin bir alt dalıdır. İlaç çeviri, ilaçların reçete vb. bilgi dokümanlarının çevirisidir. Günümüzde en çok ilaç İngilizce çeviri ihtiyacı duyulmaktadır. Ancak başka Almanca, Fransızca, Rusça ve Arapça gibi yaygın kullanılan diller için de ilaç çeviri ihtiyacı doğmaktadır.

İlaç firması İngilizce çeviri ihtiyacı duysa da ülkemizde bulunduğu sırada ilaç kullanmak zorunda kalan hastalar Türkçeden İngilizceye ilaç çeviri, Türkçeden Arapçaya ilaç çeviri, Türkçeden Almancaya ilaç çeviri, Türkçeden Rusçaya ilaç çeviri gibi başka dillerden de çeviri ihtiyacı duymaktadır.

Tıbbi araştırma tercümesi,

Eczacılık konularının çevirisi,

Farmakolojik raporların tercümesi,

Medikal cihaz kullanım ve bakım kılavuzları tercümesi

İlaç kullanım kılavuzlarının tercümesi,

Biyomedikal mühendisliği ve tanı dokümanlarının tercümesi,

Hastane raporları çevirisi,

Tıbbi cihaz kullanım kılavuzları tercümesi,

Test raporları çevirisi,

Medikal malzeme kullanım, tanıtım kılavuzlarının çevirisi,

Prospektüs tercümesi,

Kullanım kılavuzları,

İlaç raporları,

Yurtdışı ilaç temini başvuru evrakları tercümesi,

Fiyat analizleri,

Sağlık raporu çevirisi,

İş bitirmeler,

Yetki belgeleri,

ISO belgeleri,

CE belgeleri,

Uygunluk beyanları,

Distribütörlük belgeleri,

Akademik veya tıbbi makalelerin çevirisi,

Tıbbi kitap çevirisi,

Ameliyat raporları tercümesi,

Reçete çevirisi,

Medikal ürünlerin patent belgelerinin tercümesi,

Medikal yayınların çevirisi,

Veterinerlik vb. konularla ilgili yapılan tercümeleri hizmetlerinin tamamıdır.

SESA TERCÜMANLIK

SESA Tercümanlık deneyimiyle, her geçen gün kendini yenileyerek, müşteri memnuniyeti önceliğiyle çalışmaktadır. Pazardaki tecrübelerimizin sağladığı avantaj ve deneyimli personelimizin çalışması ile en etkili çözümleri hızlı bir şekilde sunmaktayız.

Hizmetlerimizi sürekli geliştirme ve iyileştirmek için çalışmaktayız. Her bir müşterimiz bizim için değerlidir. Hizmetlerimizi geliştirmek için önerilerinizi bize yazın!

İsmail TAŞER
Noter Yeminli Tercüman